WORKERS CREDIT UNION

The Maugel DeStefano team created a new 60,000 square foot headquarters for Workers Credit Union located at Russell Street in Littleton. Renovations included demolition of the existing building down to the structural steel and construction of new additions. The new headquarters houses WCU’s corporate offices, a number of departments, conference rooms, training rooms, a café, an outdoor dining patio, and a fitness center. 

To create a timeless, elegant design that appeals to all generations, Maugel creatively blended traditional and modern design elements throughout the space. The exterior design features traditional masonry walls with cast stone piers, cornices, and lintels that complement more modern elements, such as double-height curtainwalls, a glass cantilevered entrance canopy, and a metal outdoor pergola. The design of the interior juxtaposes modern elements, such as metal and glass, with more traditional elements of wood and terrazzo. A central spine with a two-story lobby allows for expansive views from the depth of the building to the exterior.

 

Up Icon

Tell Us About Your Next Project



Our staff is responsive, attentive, and receptive, with the goal of making the design process as easy and enjoyable as possible. We are always available to answer questions, address challenges, and offer guidance. 

 

Contact Us