343 WINTER STREET

The team designed upgrades at the Winter Street facility for Hobbs Brook Management. The repositioning included renovations to the building’s three-story lobby and amenity improvements to the facility. The dramatic new design provides additional space and volume to the lobby—creating a high-energy activity zone flooded with natural light. Contemporary finishes, furniture, and lighting paired with an open stair, a feature fabric wall, and creative branding, create a welcoming environment for visitors. 

Up Icon

Tell Us About Your Next Project



Our staff is responsive, attentive, and receptive, with the goal of making the design process as easy and enjoyable as possible. We are always available to answer questions, address challenges, and offer guidance. 

 


Contact Us
Read Corporate News