LADDAWN

Our team designed a three-story addition to Laddawn's headquarters located at 155 Jackson Road in Devens, MA. The dramatic new exterior features a phenolic panel façade with asymmetric windows and a metal panel frame, soaring glass curtain walls with aluminum sunshades, and a grand triangular outdoor patio with views of the surrounding context. Sustainability was a key design consideration for the project. Particular attention was given to conserving resources and reducing the environmental impact.  

The new design incorporates an organic-industrial concept featuring interior quality-of-life amenities. The aesthetic is achieved by bringing “the outside in” through the installation of a climbing wall with faux grass, a combination of slate and faux wood tile, exposed steel structures, and organic-patterned architectural screens. Traditional office layouts were replaced with creative spaces that feature standing desks, treadmill and balance ball workstations, lounge areas, a cafe-style gathering space, and an outdoor patio. To encourage alternative transportation, interior bike storage was located on the “Main Street” thoroughfare.

Up Icon

Tell Us About Your Next Corporate Project



Our staff is responsive, attentive, and receptive, with the goal of making the design process as easy and enjoyable as possible. We are always available to answer questions, address challenges, and offer guidance. 

 


Contact Us
Read Interiors News
Download Interiors