Other Header

Striking Vistas

Portsmouth, NH

 

 

Plain concrete floors and just-framed walls quickly became a marriage of function and flair. Clean, simple lines and an easy flow were early desires that drove the design. The goal was to create a space that made visitors feel relaxed from the moment they walked in, evoking a sense of peace and comfort. Eight-foot doorways and 10-foot high ceiling allow guests entering through the condo's main hallway a stunning view of the city skyline. Walls and furnishings done in cool tones perfectly complement nighttime views.


Wall-to-wall windows promote unique views throughout the living space. Bookshelves under the windows and window ledges sturdy enough to provide extra seating add dimension. The kitchen fills one large corner of the space and the dining room is deliberately placed away from it to separate cooking and dining clutter. The master bedroom is tucked toward the back: and is done in cool whites and soft blues, creating a cloud-like effect. The hallways reflect clever planning - what seem to be squares of paneling on both sides is carefully camouflaged closet storage space.

CONTACT US