BACK

Somos

Westford, MA

 

Nestled in a wooded office park, the new 10,000sf office space juxtaposes the natural warm setting of the suburban location with an urban style all-glass corporate office design and cool-toned interior finishes. Wood ceilings were used in the reception and gathering areas to pay tribute to the natural surroundings. The gathering area and adjacent pantry provide space to host company-wide meetings and features a custom-designed 12-foot farm table made of reclaimed wood from the 1600’s.

 

The corporate space houses eight offices, open collaboration space, and a boardroom. Each corporate office features height-adjustable desks, guest chairs, and a full wall of writing surface. A ribbon of grey color tops the all-glass fronts and a soffit adds a wash of light to the ceiling. The boardroom accommodates 25 people. White back-painted glass writing surface line the walls for presentation along with a 90-inch wall mounted display.

 

Download Our Workspace Portfolio